Cred ca am repetat chestiile astea de o multime de ori, dar ma rog. Death Note este printre anime-urile mele preferate, de fapt e chiar preferatul meu. Mereu mi s-a parut un anime original si cu foarte mult logica iar mie imi plac chestiile de genul acesta. Grafica m-a impresionat foarte mult. Personajele sunt foarte bine conturate si mi-a placut stilul lor foarte mult. Coloana sonora este geniala, mai ales opening-urile si ending-urile care sunt de la Nightmare, deci logic ca sunt imi plac. Ideea mi s-a parut foarte originala, chiar daca am intalnit shinigami sau personaje care doresc sa domine lumea intr-o multime de anime-uri, niciunde nu au fost prezentate atat de bine ca si in Death Note. Pe urma alt lucru care ma atrage de obicei la anime-uri sunt personajele, iar cele din anime-ul acesta sunt foarte originale. Personalitatile lor sunt impresionante, cel putin la majoritatea pentru ca nu am cum sa spun asta despre un personaj ca si Misa de exemplu. Oricum anime-ul asta e prea genial XD
Defective Tragedy