Defective Tragedy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Lawliet

2 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Lawliet Empty Lawliet 8th Iunie 2009, 11:43 am

Nanairo

Nanairo
Screen of Indoors

Ce parere aveti despre acest personaj atat de complex? Argumentati va rog xDD

My opinion

Lawliet- ei bine este caracterizat ca un adevarat geniu, este prezentat sub aspect grafica ca fiind o persoana obisnuita lipsita de orice element care ar arata ca este un geniu. Pentru inceput nici nu poti spune ca este un geniu. In activitatea sa prezentata in anime afce unele mici greseli si are elemente in care exagereaza foarte mult (aici ma refer la partea cand a prins-o pe Misa si a interogat-o intr-un mod cam bruta cea ce ma face sa cred ca a cam exagerat aici). Personalitatea luie ste complexa fiind capabil sa treaca repede de la o stare la alta reusind de fiecare data sa isi formeze o personalitate corespunzatoare.

http://reminiscence-sorrow.blogspot.com

2Lawliet Empty Re: Lawliet 19th Iunie 2009, 1:39 am

Hanabi

Hanabi

L este unul dintre personajele care imi plac enorm de mult. E un personaj foarte original si pana acum nu am mai intalnit un personaj cu caracterul lui. Imi place mult felul in care gandeste si cum se comporta, plus obsesia lui pentru dulciuri si uneori e chiar copilaros, God tipul asta e adorabil. Totusi cred ca e unul dintre cele mai populare personaje pe care le stiu si chestia asta uneori devine enervanta pentru ca uni spun ca le place chiar daca nici macar nu s-au uitat la anime sau spun asta doar pentru ca vad ca la toti le place. Lasand chestia asta la o parte mie mi-a placut inca de prima data si chiar nu stiam de el inainte sa vad anime-ul, asa ca a fost dragoste la prima vedere sau ceva de genul asta lol XD. Oricum e cam imposibil sa nu iti placa.

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Subiecte similare

-

» Lawliet vs Light

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum