Defective Tragedy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Mello vs Near

2 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Mello vs Near Empty Mello vs Near 8th Iunie 2009, 11:37 am

Nanairo

Nanairo
Screen of Indoors

Bun tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti pe unul dintre cei 2, adica sa il alegeti pe cel care va place mai mult. Argumentati va rog xD

My opinnion

Aici este putin mai greu pentru ca amandoua sunt niste personaje geniale insa va trebui sa aleg un singur personaj.
Near, ei bine aceste personaj este un geniu, imi place foarte mult felul lui de a fi si faptul ca se mai joaca cu jucarii chiar daca are varsta pe care o are. In fond el a rezolvat cazul lui Kira deci este cel mai bu detectiv din lume, insa fara ca Mello sa fi fost acolo Near nu ar fi reusit nimic asa ca o parte din meritul rezolvari cazului ii apartine si lui Mello.
In final cred ca voi merge pe Near. Singurul lucru care il diferentiazade Mello in viziunea mea este diferenta de caracter mai bine zis caracterele opuse a celor 2 -.-'

http://reminiscence-sorrow.blogspot.com

2Mello vs Near Empty Re: Mello vs Near 19th Iunie 2009, 1:34 am

Hanabi

Hanabi

Cred ca am raspuns la un topic ca si acesta pe o mie de forum-uri lol. Oricum, hai sa ii iau pe rand si pe urma vedem.
Mello a fost pentru un timp personajul meu preferat din anime si inca este unul dintre personajele mele preferate, nu doar din anime-ul acesta ci in general. Tipul asta e dus si e sexy, ce ar putea sa nu-mi placa la el? XD In plus e un personaj foarte original si chiar imi place mult caracterul lui si uneori am impresia ca seman cu el, pe langa asta e si un personaj foarte complex.
Near la fel este un personaj destul de original, adica ce persoana de varsta lui se mai joaca cu jucarii lol? Oricum la inceput m-a enervat destul de mult pentru ca mi se parea doar o copie a lui L, adica seamana chiar foarte bine, dar pe urma a inceput sa imi placa.
Pana la urma il aleg pe Mello, tipul asta e prea genial <3

http://ivory-irony.blogspot.com/

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum