Defective Tragedy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

honey and clover

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1honey and clover Empty honey and clover 7th Iunie 2009, 11:09 pm

Rhode

Rhode

honey and clover Honey___clover_07

Original title: Hachimitsu to Kurōbā
TV anime
Director: Ken'ichi Kasai
Writer: Yōsuke Kuroda
Studio: J.C.Staff
Episodes: 26
Honey and Clover II
Director: Tatsuyuki Nagai
Writer: Yōsuke Kuroda
Studio: J.C.Staff
Episodes: 12

Plot
Second-year art student Yuuta Takemoto lives the typical college life: sleeping, eating, and dealing with troublesome apartment mates like eccentric Morita and ladies' man Mayama. Life gets interesting when Hagumi Hanamoto, the gifted niece of Professor Shuuji Hanamoto, comes to school and surprises everyone with her talents (and unusually young appearance). Takemoto wants to make friends with her, but Morita always seems to make the first move; Hagu-chan, meanwhile, is afraid of the boys and prefers the company of pottery student Ayumi Yamada. Gradually they all warm up to each other, learning the ups and downs of college life and beyond.[animenewsnetwork]

my opinion:
honey and clover..un anime EXCELNET! grafica, muzica, personaje, poveste..TOT:X m'a cucerit inca din primul episod..Am vazut ca Honey and Clover a fost votat "Best Romantic Drama of 2007' in America:X oricum acest anime m'a atras in speacial prin simplitatea lui. nu prea am ce sa spun:-? well este o serie amuzanta si oarecum umana. vreau sa spun ca personajele parca ar fi reale. ma refer la personalitate desigur si la infatisarea simpla ( i mean no blue hair or pink eyes). un anime sentimental..fiecare gand, fiecare pas era explicat. totodata folosirea expresiilor care m'au ajutat la romana:) drama, comedie, romantis..toata aceste genuri sunt imbinate perfect. viata unor studenti la arte si viata rol personala ruleaza in pararel...
nu este un anime "exagerat"..vreau sa spun ca lucrurile nu se indeplinesc repede, ci prin munca. well nu stiu cum a realizat acest anime asa de "perfect". nu este stilul meu dar totusi spre surprinderea mea, mi'a placut enorm. totodata au fost si faze triste, si pot sa spun ca am placut'o foarte mult pe ayumi si unele faze cu takumi, cand dragostea pe care o purta fata de el nu era apreciata am incepiut sa plang. hagu..o scumpete mica^^ inocenta si draguta, care vrea sa impresioneze mereu, care nu se lasa invinsa de nimic:) si morita doamne cat am putut rade de tipu asta. i'am apreciat doarte mult simtul umoprului si dorinta de a tine grupul impreuna, uniti. yuta..da tipul care se indragosteste de hagu. cam neindemanatic dar sincer:) mia' placut foarte mult momentul in care i'a spus (lui) hagu ca o iubeste..takumi..well totodata si el iubeste pe cineva, pe Rika. o femeie care inca isi mai iubeste sotul decedat. takumi desi a fost oarecum indepartat de ea, el nu a renuntat..o iubire adevarata..un tip serios:) "fratele mai mare". hanamoto- este profesorul de arta si unchiul lui hagu. un tip de treaba pe care il apreeciez mult datorita faptului ca tine mult la hagu si o "protejeaza". stie sa asculte si sa dea sfaturi bune.
grafica: well nu chiar genul meu dar cu timpul a inceput sa imi placa..este deschisa, luminata ...si vie..de parca ar dori sa accentueze personalitatea inocenta a personajelor
o prietena a spus odata :"Anime-ul atinge si partile filozofice si se bazeaza mai ales pe analiza sentimentelor...dar asta nu il face un anime static...din contra, ..actiunea se desfasoara cu o viteza uneori ametitoare..intr-un episode e primavara, iar urmatorul e deja vacanta de vara(asta uneori)..." da lucru adevarat..oricum merita vizionat:)

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum