Defective Tragedy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Aveti frati sau surori

3 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Aveti frati sau surori Empty Aveti frati sau surori 22nd Mai 2009, 8:52 pm

Nanairo

Nanairo
Screen of Indoors

Am inceput iar sa ma plang ca stau toata ziua singura si ziceam "Ce bine ar fi daca as avea un frate sau o sora" asa ca m-am gandit la acets thread. Eu sunt singura la parinti si ma plictisesc de moarte din pacate. Totusi un frate sau o sora ar fi prea mult pentru mine asa ca prefer sa ma abtin si sa raman singura la parinti.

http://reminiscence-sorrow.blogspot.com

2Aveti frati sau surori Empty Re: Aveti frati sau surori 11th Iunie 2009, 9:06 pm

Botan`chan

Botan`chan

Ah...ce frumos ar fi ca eu sa fiu singura la parinti. Nu ar trebui sa impart camera de 5 pe 5 metrii si calculatorul ar fi doar al meu. Dar...fara cele doua surori ale mele, dintre care una e deja maritata, viata mea ar fi destul de goala si seaca. Oricum e deja asa. Sora-mea cea mai mare e plecata mai toata ziua de acasa si sora-mea mijlocie sta la casa ei cu sotul. Pot zice ca am surori doar in vacante sau de sarbatori.
Oricum...daca as putea sa ma nasc din nou si as avea de ales intre 2 surori ca ale mele si o familie fara copii, le-as alege pe sisters^^

Off: sper ca nu m-am abatut tare de la subiect o.o

3Aveti frati sau surori Empty Re: Aveti frati sau surori 19th Iunie 2009, 1:55 am

Hanabi

Hanabi

Nanairo eu nu ti-as dori sa ai un frate sau o sora nici macar asa lol. Adevarul e ca cei care au mereu se plang ca ii au si cei care nu ii au mereu se plang ca nu ii au [daa, asta face foarte mult logica lol].
Ca sa nu deviez de la subiect, eu am un frate mai mic, are 11 ani. Uneori ma enerveaza la culme pentru ca tot timpul vine si ma bate la cap cu cate ceva, si inainte mereu ne certam din cauza calculatorului pana am mai cumparat unul. Totusi uneori ne intelegem foarte bine si ma bucur ca am un frate pentru ca am cu cine sa-mi mai pierd timpul si poate daca nu ar fi fost m-as fi simtit si eu singura. Deci intr-un fel e si bine si rau XD

http://ivory-irony.blogspot.com/

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum