Defective Tragedy
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Nu sunteti conectat. Conectați-vă sau înregistrați-vă

Hobby-uri

3 participanți

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Hobby-uri Empty Hobby-uri 22nd Mai 2009, 8:51 pm

Nanairo

Nanairo
Screen of Indoors

ce hobby-uri aveti

me:
pai un hobby al meu ar fi anime-urile ( nu stiu eu daca e chiar un hobby ^_~) apoi ar mai fi patinajul pe care il fac de cand am 6 ani si imi place foarte mult, desenul imi place foarte mult ( profesoara mea de desen a zis ca am talent) daca vreti va voi pune niste desene ^_^....si ar mai fi pictura....la care ma descurc destul de bine

http://reminiscence-sorrow.blogspot.com

2Hobby-uri Empty Re: Hobby-uri 12th Iunie 2009, 3:47 pm

Botan`chan

Botan`chan

Eu am cateva hobby-uri...
1. Muzica. Iubesc muzica. Am inceput sa o invat de cand eram in clasa a2a si in prezent, stiu cam toata teoria muzicii si stiu sa cant la 3 instrumente: flaut, mandolina si chitara. Profesorul meu de muzica mi-a spus ca am si o voce buna, insa nu stiu cat e de adevarat. Oricum, daca aveti intrebari in legatura cu muzica, intrebati^^
2. Desenul. Imi place sa desenez tot ce vad interesant. Aproape tot timpul am cu mine o foaie de hartie si un creion B. Nu am posibilitatea sa va arat desenele mele [nu merge scanner-ul de la imprimanta >.>]...scuze.
3. Anime-urile. [cred ca pot fi luate ca un hobby] Am inceput anime-urile de cand am fost micuta. Primul a fost chiar Sailor Moon, insa nu mai stiu asa multe lucruri din el. Oricum...Am inceput sa invat[de fapt le-am invatat deja] toate episoadele din Yu Yu Hakusho si pot spune ca asta ar fi hobby-ul meu in legatura cu anime-urile.

cam astea ar fi hobby-urile mele...^^

3Hobby-uri Empty Re: Hobby-uri 19th Iunie 2009, 1:51 am

Hanabi

Hanabi

Sa vedem..

J-rock-ul: La mine asta nu e doar un hobby ci viata mea lol. Nu as rezista sa nu ascult j-rock macar o data pe zi.
Anime & Manga : Desi in ultima vreme am ceva cu manga-urile pentru ca am inceput sa citesc foarte multe si nu imi mai vine sa ma opresc lol, dar tot anime-urile imi plac mult mai mult.
Blogs & Forums : Imi place mult sa citesc blog-uri [mai ales cele alea j-rockerilor <3], iar forum-urile sunt un hobby de cand am dat de ele prima data. Asa imi pierd eu timpul cand nu am ce face si mor de plictiseala.
Scrisul & Cititul : Imi place la fel de mult atat sa scriu cat si sa citesc desi in ultima vreme nu am prea citit altceva inafara de manga-uri lol. Imi place sa scriu cand nu ma simt bine pentru ca ma ajuta sa ma descarc, dar si atunci cand pur si simplu imi vine inspiratia, desi de obicei pastrez chestiile astea pentru mine.
Filmele : Cand nu am ce face sau chiar si atunci cand am ce face lol, un film bun e mereu binevenit la mine. Mai ales ca in ultima vreme nu trece o zi in care sa nu vad un film sau cateva episoade din vreun serial.

In mare parte cam astea ar fi. Nu pot sa zic ca am hobby un sport sau ceva de genul pentru ca nu prea ies afara so meh.

http://ivory-irony.blogspot.com/

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum